WALFiLii - Botanic Textures
  • HOME
  • BOTANIC TEXTURES®

Kleur voor elk humeur

Het kleurenpalet van de natuur is fenomenaal. Van sober tot uitbundig. Van ingetogen tot energiek. Van frivool tot swingend. Botanic Textures vat het heden in prachtige stemmingskleuren.

Wild Bouquet
WALFiLii - Botanoc Textures Wild Bouquet
Het moodboard Wild Bouquet is geïnspireerd op een zomerse bloemenweide. Met kleuren als tulpenrood, papaveroranje, blauw en cyaan, pept het zijn omgeving op.

Happy Leaves
WALFiLii - Botanic Textures Happy Leaves
Het veelzijdige Happy Leaves verrast en accentueert met zachte of felle kleuren. Om te versmelten in het landschap. Of om vrolijk uit de band te springen. Het palet exploreert bladtinten – van fris gele lenteblaadjes en roze bloesems tot groene twijgjes en donker woudgroen.

Morning Horizon
WALFiLii - Botanic Textures Morning Horizon
Morning Horizon is rustgevend en doet denken aan een veelkleurige zonsopgang aan zee: schakeringen van water- en nachtblauw combineren uitstekend met het wit van opspattende golven en zonnig oranjegeel. Indigo zorgt voor een sublieme overgang tussen de twee kleurengroepen.

Precious Wood
WALFiLii - Botanic Textures Precious Wood
Precious Wood is stijlvol, sober en tijdloos – ideaal voor tuinen die visuele rust ademen. Hout- en schorskleuren, zachte bruintinten van berk, eik en esdoorn contrasteren met het bruingrijs van den en het warme, donkere van wengé. Een subtiel en tegelijk krachtig palet dat harmonieert met talloze planten.